Selmeczi hisztériát kelt

Címkék: selmeczi békemenet

2012.03.13. 10:16



Selmeczi Gabriella beszállt a hisztéria keltésbe és az is bizonyos, hogy nem olvas újságot. Ő, aki ki azzal már bizonyosan beírta magát a történelembe, hogy megvédte a nyugdíjainkat, most mégis lebukott. Nem olvas újságot szóvivő létére. De végül is igaza van, én is jobban szeretném, ha engem olvasnának, mint én őket. Gabriella ugyanis kiadott egy közleményt, amiben elítéli a kis hazácskánkba érkező külföldi tüntetőket. Az azonban elkerülte a propagandista figyelmét, hogy a Békemenet második részére szintén külföldi résztvevők érkeznek. De az is lehet, hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek. Vagy amit szabad nagy ökörnek, nem szabad a kis ökörnek. Megjegyezném, semmi jót nem sejtet, ha kormánypárti szóvivők beszállnak a nemzeti ünnep körüli hisztériakeltésbe. Mert meglehetősen beteg ország az, ahol külföldi radikális és még radikálisabb csoportok vonulnak fel nem saját kormányuk ellen és mellett. Az ilyen helyeket nem nevezném éppen a nyugodt polgári fejlődés kis szigetének. Ilyenkor aggódni kell kis hazácskánk jövőjét illetően. Elég gázos és faramuci helyzet, egyébként a rendszerváltás idején eléggé divatban volt Deutsch Tomika éppen attól lett híres, hogy Prágában letartóztatták. Most ez nem fordulhatna elő vele, mert Twitterezésért ritkán sitteltek le valakit. Kíváncsian várom a fejleményeket. A legszebb az lenne, ha a két külföldi tábor a nagy hisztériakeltésben, összeverekedne, mint egy rendes focimeccsen. No, ilyen országban szeretnék én élni és nem olyanban, mint az unalmas Ausztria vagy Svájc, ahol soha nincs semmi jó kis banzáj, mert állandóan a nyugodt kis polgári fejlődésükkel vannak elfoglalva és arra vágnak fel, hogy a GDP-jük vagy háromszor nagyobb a miénknél. Erről is ki kéne adni egy közleményt.

Íme nyugdíjvédőnk szavai:
Fidesz: A nemzetközi baloldalnak már az ünnepeink sem szentek?

Tovább folytatódik a nemzetközi baloldal támadása Magyarország ellen. Már március 15-i nemzeti ünnepünk sem szent az MSZP-s, SZDSZ-es külföldi elvbarátok számára. A  francia értelmiségiek  azon kívül, hogy butaságokat beszélnek, kettős mércével is mérnek. Nem emlékszünk, hogy hasonló vehemenciával képviselték volna a Gyurcsány-korszak visszaéléseinek áldozatait, felemelték volna szavukat például a rendőrterror, a szocialista korrupciós gépezet, a legdurvább politikai hazugságok, vagy éppen a költségvetési adatok – Európában is párját ritkító – meghamisítása ellen. Mindennek ellenére bárkit szívesen látunk Magyarországon, aki személyesen akar meggyőződni arról, hogy a magyarok új irányt szabtak országuknak, együttes erővel törekednek hazájuk felemelésére, és békésen, méltósággal ünneplik az 1848-as forradalom emléknapját.

A bejegyzés trackback címe:

https://emkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr145227971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása